Strategische waarde marketing software

Het digitale ecosysteem rond je business en producten is bepalend voor het marketingsucces in de aankomende jaren. Covid heeft een enorme versnelling gebracht in het belang van de juiste invulling en inrichting van dit ecosysteem. Marketing automation, datamanagement, profiling, personalisatie, digitale lead funnels, video marketing en gamification zijn belangrijke thema’s vandaag de dag. Om jou als professional handvatten te geven in deze snel veranderende digitale economie vindt op 27 en 28 januari de Marketing Software Summit plaats. En om juist nu iedereen de mogelijkheid te bieden deze kennis tot zich te nemen, kun jij je hier kosteloos aanmelden.

In onderstaande video legt marketing software expert Gijs van Puijenbroek uit wat de strategische waarde van marketing software is en waarom het zo belangrijk is dat jij hier kennis van hebt. Tip: deze video is ook prima als podcast te beluisteren.

Mocht je n.a.v. de video vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@marketingsoftwaresummit.nl. We hopen je digitaal te ontmoeten op 27 & 28 januari tijdens de Marketing Software Summit!